Douglas Firs- An evening with Douglas Firs

Douglas Firs- An evening with Douglas Firs

zaterdag 30/04/2016

Gertjan Van Hellemont geeft je als toeschouwer de indruk dat je bij hem en de andere begaafde bandleden gewoon thuis op bezoek bent om samen naar wat mooie muziek te luisteren”, schreef Marc Didden in Humo. Dat is exact wat u van deze avond mag verwachten. Douglas Firs leverde met The long answer is no en Shimmer & glow twee albums af vol gloedvolle songs waarin Van Hellemont zijn hart en ziel bloot op tafel gooide. Verpakt in muziek die een grote voorliefde verraadt voor country, pop en soul uit de VS van de late jaren 60 tot nu. Melancholisch? Zeker. Donker? Af en toe. Maar dan de duisternis van een zomernacht met fonkelende sterrenhemel bij een cabin in the woods waar het haardvuur gloeit, de muzikanten nog een glas inschenken en hun gitaar nemen voor het volgende nummer.

U bent uitgenodigd.

Douglas Firs is: Simon Casier (basgitaar – ook Balthazar), Christophe Claeys (drum – ook Amatorski en Magnus), Sem Van Hellemont (piano) en Gertjan Van Hellemont (gitaar – ook The Bony King).

www.douglasfirs.be

www.facebook.com/douglasfirs

De Free Thinkers Clan zorgt voor een waardig voorprogramma. Deze vijfkoppige ‘clan’ uit de regio (o.a. Zedelgem) verkent de veelzijdige wereld van de muziek. Een zoektocht vol vrijheid, met creativiteit als enige voorwaarde. Een zoektocht die buiten de basis van pop en rock gaat koekeloeren naar andere klanken en invloeden uit de hele wereld, zoals jazz, funk, ska en afro. Think Free & Feel The Vibe!

i.s.m. Entourage

Locatie: 
GC De Groene Meersen, Stadionlaan 48, ZedelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050288600

Evenement zoeken