D’Ostendsche Revue – 22ste editie

D’Ostendsche Revue – 22ste editie

woensdag 23/02/2022

Ga mee op een dolkomisch avontuur, vol leuke momenten en herbeleef de memorabele voorvallen van 2020… STOP! Hammertime!

Er is duidelijk iets fout gegaan tijden het invoeren van deze tekst want in 2020 was er geen zier te beleven, laat staan één of ander dolkomisch avontuur. Alhoewel! In dit ellendige jaar werd de kiem gelegd voor wat een dolkomisch avontuur vol leuke momenten, gebaseerd om memorabele voorvallen, zal worden. We nemen u mee met onze hilarische teletijdmachine naar begin 2021, in deze 22ste editie van DOstensche Revue

Onze vrienden Pulle en Tjeppen krijgen deze keer een echte job van de stad Oostende al duurt het weer niet bijster lang eer ze de zaken in het honderd laten lopen. Maar het geluk lacht hen echter toe want door een stom toeval mogen ze mee met een delegatie van de stad Oostende naar Ostende, de Argentijnse zusterstad van Oostende. Pulle mag mee als tolk (u leest het goed!) en Tjeppen als kofferdrager (er is deze keer ook een hoofdrol voor een reiskoffer weggelegd!).

Tijdens deze trip maken we ook kennis met Mie, Joyce, André Beaufort en nog heel wat kleurrijke personages, waaronder het stadsbestuur van Ostende dat heel wat gelijkenissen vertoont met het stadsbestuur van Oostende.

Argentinië is een prachtig land vol bezienswaardigheden, een must voor elke toerist. Maar wat aanvankelijk een culturele uitwisseling moet worden ontaard uiteraard binnen de kortste keren in complete chaos en gevaarlijke toestanden, waardoor het land plots heel wat minder bezienswaardig lijkt te worden. Gevaarlijke toestanden? Zeker weten! Dit is dan waarschijnlijk ook de eerste Revue met een heuse cliffhanger! Komt alles goed of was het uiteindelijk allemaal maar om te lachen?

Wil je het te weten komen? Kom dan kijken naar deze dolkomische terugblik op een een toch wel annus horribilis, maar dan wel een terugblik die zo op uw lachspieren zal werken dat u waarschijnlijk spontaan de zaal zult verlaten met een sixpack.

Een grappig verhaal naar de geest van Molière met gepassioneerd acteertalent, talentvolle muzikanten en een fenomenaal showballet in een uitstekende regie blijken de juiste ingrediënten te zijn die er voor zorgen dat dit een onvergetelijke voorstelling wordt. Een absolute aanrader voor iedereen met een hart voor Oostende en zin voor humor.

Zet het dus alvast in uw agenda, woensdag 23 februari 2022 om 14u30 en om 20u00.

Tickets: www.uitinoostende.be of 0800 1 8400 (gratis nummer)

Locatie: 
Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12, OostendeWebsite: 

Evenement zoeken