De Bonanzas: The wonder years – Muziek uit de sixties met projectie

De Bonanzas: The wonder years – Muziek uit de sixties met projectie

zaterdag 14/04/2018

Uze Woenderjoaren is een Ichtegems initiatief van en voor mensen die jong waren in de jaren 60. Maar ook voor al wie de sixties een warm hart toedraagt, tout court.

Op zaterdag 14 april komt de ultieme Belgische sixties coverband De Bonanzas met hun aanstekelijke show ‘The wonder years’ naar Ichtegem. De heren brengen popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze moeten klinken, met respect voor het origineel. Ze spelen met zoveel overtuiging dat je je zowaar terug in de sixties waant.

Alle belangrijke muzikale stromingen komen aan bod. Je zal voelen, horen en zien wat er allemaal leefde. De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk, waar we aandacht besteden aan ‘The British Invasion’ en de bijhorende subculturen in de muziek.

Met o.m. Mersybeat- en Modbands als Freddy and the Dreamers of The Small Faces reizen we terug naar het Londen van de jaren 60. Het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie mag via The Byrds en The Monkees natuurlijk niet achterblijven. Het mag ook wat ingetogener met country-pareltjes en protestsongs van o.a. CSN&Y en Barry McGuire.

Kortom, De Bonanzas brengen dé perfecte soundtrack bij al jouw jeugdherinneringen, inclusief projectie en de nodige dosis humor.

Als dat geen memorabele sixties avond wordt!

Locatie: 
GC De Ster, Engelstraat 54, IchtegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 46

Evenement zoeken