Dat heet dan …zomers genieten. Zorgeloze creatieve dagen in eigen land

Dat heet dan …zomers genieten. Zorgeloze creatieve dagen in eigen land

maandag 24/08/2020 tot dinsdag 25/08/2020

 

Met Zomergenieters zorgt Ferm voor vakantie dichtbij. Wie deelneemt waant zich, dankzij de waaier aan creatieve workshops op een originele locatie,  toch even ver weg. Ontspannen genieten en tegelijk toffe spullen leren maken, dat zorgt voor nieuwe energie.

 

 

 

De Zomergenieters van Ferm staan borg voor vier dagen vol verrassende workshops. Zorgeloos bezig zijn met de handen en leuke spullen maken die later ook nog goed van pas komen.
Volledig op maat met vrije keuze van data, locatie en favoriete workshops. Een all-in experiment dat ook geheel coronaproof is.

 

Experten in het vak maken van elke workshop een unieke beleving. Er is keuze uit lederbewerking, een plantenterrrarium maken, aquarellen, handletteren, groendecoratie en zelfs beerpairing  Alle materialen zijn aanwezig en inbegrepen in het pakket. ’s Avonds neemt iedereen de eigen creaties mee naar huis. Om nog lang na te genieten.

 

Al dat creatief plezier vindt plaats in het charmante kader van een historisch klooster en van een schapen- en vakantiehoeve. Op 18 -19 augustus in de Engelenburcht in Tildonk of op 24-25 augustus in Staden.

 

Inschrijven voor een workshop en locatie naar keuze kan via samenferm.be/zomergenieters

 

 

Locatie: 
Open Huis - vakantiehoeve, Ieperstraat 157, StadenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0472/24 03 06

Evenement zoeken