Dana Winner – Uit bewondering

Dana Winner – Uit bewondering

zaterdag 31/03/2018

 

Zorgvuldig geselecteerde covers afgewisseld met oud en nieuw materiaal

2016 ging hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar nieuwe album PUUR was meteen goed voor een gouden plaat en kwam uit het niets binnen op de eerste plaats in de album-top 200. Als kers op de taart werd ze deze zomer uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit van Radio 2!

Dana Winner is niet alleen in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied, ze is ook een ontwapenende theatervrouw. Met de teller intussen op meer dan 2 miljoen verkochte cd’s in binnen- en buitenland, is Dana Winner één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met Woordenloos, De oude man en de Zee, Westenwind, Wervelwind, Een zee vol dromen, Weer verder gaan.

De nieuwe voorstelling ‘Uit bewondering’ is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit haar leven.  Uit Dana’s bewondering is een prachtige en originele voorstelling ontstaan. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De voorstelling is een perfecte mix van trage songs en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Met natuurlijk ook liedjes uit ‘Liefde Voor ‘Muziek’ en haar laatste album ‘PUUR’.

‘Dana Winner bezorgt iedereen kippenvel met haar ‘Zee Vol Dromen’. Een prachtige, emotionele vertaling van ‘No Conspiracy At All’ van Sioen. Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming’!  Knack

‘Toegegeven, ook wij zaten met een krop in de keel na het kijken van deze emotionele versie van ‘Sobrevivire’. Dana Winner heeft een prachtige Nederlandstalige ballad van het nummer gemaakt’.  De Morgen

Locatie: 
Cultuurcentrum de Brouckere, Aartrijkestraat 6, TorhoutWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 22 11 50

Evenement zoeken