Culinaire theatervoorstelling: Zalige Zonden in de Westhoek

Culinaire theatervoorstelling: Zalige Zonden in de Westhoek

zaterdag 02/10/2021

Op zaterdag 2 oktober strijkt in het Fransmansmuseum en Huis Proot (in première!) het muziektheaterproject ‘Zalige Zonden in de Westhoek’ neer. Zondigen mag, voor één keer: kom genieten en je buik rond eten met alle culinaire geneugten die deze prachtige streek rijk is!

Een schuimende Pater van Westvleteren, een heerlijk ambachtelijk ijsje, een smeuïg stukje kaas uit de polders of een authentieke Picon, genietend als God naast Frankrijk. Hoe vaak worden we in de Westhoek niet verleid tot een kleine zonde, een ‘zalige’ zonde die de rest van het bezoek nazindert en ons goesting doet krijgen naar meer?

Het wordt een bonte avond vol zang, theater, lachen en … intussen je buik rond eten. Zondigen mag op deze avond! Auteur-theatermaker Yves Bondue, geboren en getogen in de Westhoek, schreef een zinderend scenario dat door een kwartet ervaren acteurs wordt gebracht. Je beleeft het van op de eerste rij! En daarbij veroveren een heerlijke reeks Westhoekhapjes en -dranken vlot al je smaakpapillen.

Benieuwd geworden? Meer verklappen we niet. De rest zie en beleef je ter plaatse. Maar één ding is zeker: deze avond zal je nog héél lang bijblijven!

Toneeltekst en muziek: Yves Bondue
Spel: Silke Thorrez, Evelien Lucy Verhegge, Jeroen Defauw & Yves Bondue
Spelcoach: Lize Pede
Productie en coördinatie: vzw Radio Sanseveria

Locatie: 
Fransmansmuseum, Sint-Maartensplein 15 B, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken