Concert JackoBond – Vlaanderen Feest!

Concert JackoBond – Vlaanderen Feest!

zaterdag 04/07/2015

Goud in ‘Zo is er maar één’ en de trofee van Doorbraak 2009 bij Zomerhit zorgden ervoor dat u weet dat ze bestaan : JackoBond.

Sinds die tijd bracht JackoBond al drie Nederlandstalige albums uit : de debuutplaat ‘Alsof’, opvolger ‘Als ik van u was’ en de derde ‘Ik ga op een berg wonen’. De singles ‘Groot Feest’, ‘Lalala’, ‘Iedereen is hier vrolijk’, ‘Ik pak haar vast’ en ‘Als ik van u was’ werden grijsgedraaid op de radio. Succesvolle tournees en zeer fijne festivalzomers volgden.

 JackoBond is de muziekgroep van Riet Muylaert. Probeer het verder niet in vakjes te stoppen. Ze is authentiek. Ze is zichzelf. Eerlijk, grappig, ontwapenend. Zij is de singer-songwriter, dus de muziek is een beetje kleinkunst, een beetje pop, maar vooral Riet.

Noem het moderne Kleinkunst als je wil, op zoek naar de schoonheid in het banale van iedere dag. Om te lachen en te huilen tegelijk.

Haar muzikanten zijn haar helden. Samen hebben ze gezocht naar de juiste arrangementen. Hun inbreng maakt JackoBond tot JackoBond.

Praktisch:

 

Gratis tickets, maar reservatie  wordt aangeraden!

Locatie: 
GC De Groene Meersen, Stadionlaan 48, ZedelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050288600

Evenement zoeken