Concert Elly en Rikkert

Concert Elly en Rikkert

zaterdag 03/01/2015

Veel mensen kennen Elly en Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de ‘grote mensen’. Tijdens deze concerten (geschikt vanaf 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 45 jaar. Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd’s: Rikkert ‘Solo’ en Elly’s ‘Circusprinses’.
Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo’s; momenten om te overdenken en pittige maaatschappijkritiek. Ieder die zo’n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd.Gelukkig ontdekt nu ook de generatie van jonge mensen die met hun kinderliedjes is opgegroeid, de inhoud van hun repertoire voor de volwassenen. Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij de twee klasse-muzikanten: Jan borger op keyboars en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.
Daarom willen wij u uitnodigen voor een concert van Elly en Rikkert op 3 januari 2015 om 20.00 stipt, deuren gaan open op 19.30u
Dit gaat door in OC Ten Bercle, Nieuwpoortstraat, 8600 Pervijze (Diksmuide)
Kaarten zijn te verkrijgen via telefoon op 0473/43.38.49 of via e-mail op didier.waeyaert@pandora.be, in voorverkoop 10 euro, aan de deur betaalt u 12 euro.
Wij hopen samen met u te kunnen genieten van de liedjes van Elly en Rikkert!

Locatie: 
Ten Bercle, Nieuwpoortstraat, PervijzeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0473/43.38.49

Evenement zoeken