Celtic Women – Destiny

Celtic Women – Destiny

zondag 07/02/2016

Wereldwijde muzieksensatie Celtic Woman stelt DESTINY voor, een betoverende nieuwe show waarmee ze de wereld rondreizen. De nieuwe tournee volgt op de release van het gelijknamige splinternieuwe album, naar aloude gewoonte bestaande uit heerlijke en tijdloze Ierse klassiekers, hedendaagse covers en originele composities.

Celtic Woman bestaat uit vier ongelooflijk getalenteerde Ierse vrouwen; drie zangeressen en één Keltische violiste. Ze worden op het podium bijgestaan door een groep muzikanten en dansers, die de show naar een hoger niveau tillen en een frisse toets geven aan de eeuwenoude muzikale en culturele Ierse traditie. Dit alles wordt gebracht in een prachtig kader, met nieuwe decors, indrukwekkende showelementen, betoverende Ierse kostuums en vrolijke choreografieën.

De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 3 miljoen verkochte tickets over de hele wereld! Na de succesvolle 10th Anniversary World Tour brengen de Ierse dames een nieuwe spectaculaire show naar ons land. Afspraak op zondag 7 februari in het Kursaal Oostende.

Locatie: 
Kursaal, Westhelling z/n, Oostende


Evenement zoeken