Campagne Natuur in Mij

Campagne Natuur in Mij

vrijdag 01/05/2015 tot zondag 31/05/2015

Je neemt geregeld deel aan een buitenactiviteit?! Dan is deze campagne zeker iets voor jou en je gezin! Tijdens de maand mei zet het Regionaal Landschap Houtland negen wandelingen en vier fietstochten in het Houtland extra in de kijker.
Win een pakket bio- en/of hoeveproducten!
Als extraatje voorzien we een leuk geschenk. Op elke activiteit ontvang je een stempel op je deelnamekaart. Vanaf twee stempels krijg je een bon van 10 euro voor de aankoop van hoeveproducten uit de streek. Hiervoor bezorg je je deelnamekaart voor eind mei terug aan het Regionaal Landschap Houtland, Tillegemstraat 81, 8200 Brugge.
Natuurrijke afsluiter
Op zondag 31 mei wordt de Natuur in Mij feestelijk afgesloten met een gezinsfeest in het nieuwe domein De Vaanders van Natuurpunt Beernem en Aalter. Op dit feest kan je ook je stempelkaart afgeven aan onze stand. Een niet te missen evenement!
Activiteitenkalender
De activiteitenkalender vind je op onze website www.rlhoutland.be. Wil je het programmaboekje thuis ontvangen, stuur dan je adresgegevens door naar dieter.willems@west-vlaanderen.be of bel 050 407021.

Locatie: 
, , BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476 537002

Evenement zoeken