Cactusfestival 2016

Cactusfestival 2016

vrijdag 08/07/2016 tot zondag 10/07/2016

35ste Cactusfestival!

Brugge maakt zich stilaan op voor de komst van AIR en andere internationale helden als Damien Rice, Wilco, Calexico, The Cinematic Orchestra, Gregory Porter, Charles Bradley, Kurt Vile, Goat, Daniel Norgren, Laura Mvula, Black Mountain, …
Ook de Belgen zijn goed vertegenwoordigd op dit fijne festival in het feeërieke Minnewaterpark: Black Box Revelation, SX, Flying Horseman, Tourist LeMC, … zullen er volwaardige concertsets spelen op één en hetzelfde podium. Geen hartverscheurende dilemma’s dus op Cactusfestival.

Tijdens de pauzes is er ruimte voor de (gezond) etende én spelende mens, met een internationaal aanbod aan democratisch geprijsde spijzen, kinderanimatie en een unieke aankleding van het park. Op naar de zomer!

Cactusfestival mocht zich van Yourope (The European Festival Association) ‘Best small European festival’ noemen en werd door OVAM uitgeroepen tot voorbeeldfestival op het vlak van milieu. Deze awards sterken ons in de overtuiging om onder het motto ‘small is beautiful’ verder te wandelen op hetzelfde kleine en groene pad.

Het 35ste Cactusfestival op 8, 9 en 10 juli in het Brugse Minnewaterpark. Het volledige programma en meer info op www.cactusfestival.be.

Locatie: 
Minnewater Park, , BruggeWebsite: 

Evenement zoeken