Bunkermatinee

Bunkermatinee

maandag 28/03/2016

GRATIS!

Traditiegetrouw steken de 4AD-bunkerbands tweejaarlijks op Paasmaandag vanuit het repetitiekot onze oprit over: recht het podium op! De bunkermatinee biedt een mooie doorsnee van wat Diksmuide en omstreken (zelfs van over de Franse grens) rock- en popgewijs te bieden heeft!

De eerste drie bands die zullen aantreden zijn bekend:

Small Town Heroes

Small Town Heroes? Dat zijn zangeres Kate en haar man gitarist Nicolas, drummer Guy, bassist Laurent en gitarist Tom. Sinds een jaar spelen ze samen en u kan ze herkennen aan hun gevoelige akoestische luisterliedjes, hun steviger gitaarwerk of fullblown ruige rock. En die lekkere groove? Die loopt vlotjes als rode draad door al hun muziek heen!

Prolapsus

Prolapsus werd in 2014 opgericht als improvisatieduo met saxofoon, keyboard, bas, loop station en vocals, maar als snel waren trombone en trompet ook van de partij. Vandaag is Prolapsus een band met een steeds wisselende bezetting en spannende interventies. Na een dertigtal shows in Frankrijk en België, staan Richard en co. (meestal te vinden naast het podium in 4AD) ook op het podium van 4AD.

Crossface

Breng vier mensen van vier héél uiteenlopende leeftijden samen, voeg daaraan toe een gedeelde passie voor metal en hardcore en wat krijg je? De unieke blend van Crossface. Al sinds twee jaar druk bezig in de 4AD-repetitiekoten, en na een zeer gesmaakte show in De Brouckère in Torhout, nu ook terug te vinden op het 4AD-podium. Hun motto? Music is an outlet and should be fun.

Locatie: 
4AD, Kleine Dijk 57, DiksmuideWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 50 48 94

Evenement zoeken