Brugge Tripel Dagen

Brugge Tripel Dagen

vrijdag 18/07/2014 tot zondag 20/07/2014

De Brugge Tripel Dagen, zijn inmiddels een vaste waarde geworden op de Brugse zomeraffiche.

De Brugge Tripel Dagen, zijn inmiddels een vaste waarde geworden op de Brugse zomeraffiche. Het concept is een driedaags muzikaal feest op 18, 19 & 20 juli. Een openingavond waarop wij Vlaams talent op het publiek los laten, een slotdag met het onnavolgbare Vlaanderen Zingt als apotheose en tussenin een gevarieerde muziekavond waarvoor al tal van grote namen konden worden gestrikt.

Tarief

Op 19 en op 20 juli wordt een toegangsprijs gevraagd van 1 euro, er zijn die dagen ook stoelen beschikbaar voor 1 euro.
De slotdag met “Vlaanderen Zingt” op 21 juli is gratis toegankelijk. De toiletten zijn gratis gedurende het festival.

Toegang

Er zijn 5 toegangen om op deze dagen het plein bereiken: Steenstraat, Sint-Amandstraat, Eiermarkt (ING), Philip Stockstraat/Vlamingstraat en Breydelstraat/Wollestraat. Tijdens Vlaanderen Zingt wordt de Markt in compartimenten opgedeeld voor de veiligheid en zullen de stewards van Club Brugge een oogje in het zeil helpen houden.

Vervoer

Wie met de fiets naar de Brugge Tripel Dagen komt, raden we aan om NIET op de Markt te parkeren. Op 18 en 19 juli zal het niet kunnen wegens het afgesloten terrein, en op 20 juli zorgen geparkeerde fietsen vaak voor ongemakken in de drukte. Op de Burg en op het Simon Stevinplein worden extra fietsstallingen geplaatst. De lijn voorziet ook dit jaar extra nachtbussen.

Brugge-Tripel-Dagen

Locatie: 
, Markt, BruggeWebsite: 

Evenement zoeken