Bijensymposium

Bijensymposium

dinsdag 23/02/2021 tot donderdag 11/03/2021

Wist je dat ook jij jouw steentje kan bijdragen aan een bijenvriendelijke buurt? Tuinen, bermen, weilanden, speelplaatsen, bedrijventerreinen, parken, ja zelfs begraafplaatsen, één voor één kunnen we ze doen zoemen! Maar hoe dan wel? Dat en veel meer kom je te weten op ons bijensymposium!

Wegens de geldende coronamaatregelen is het volledige programma online te volgen vanuit je luie zetel! En er is nog meer goed nieuws want het bijensymposium duurt niet 1 dag, maar 2 weken. Op 23 februari zetten we de toon met ons Bijensymposium, maar in de 2 weken nadien zindert alles nog na met 7 boeiende bijenworkshops. Deze workshops zijn eveneens online te volgen en geven ruimte voor debat met de spreker.

Check het programma, schrijf je in en laat je dit voorjaar onderdompelen in de bijenwereld. Geen betere manier om al in de voorjaarsstemming te komen! Deelnemen is gratis mits inschrijving. Alle info vind je op www.bijensymposium.be 

Het bijensymposium is een organisatie van Regionaal landschap Houtland, Stadlandschap West-Vlaamse hart, Inagro en gemeente Knokke-Heist. Deze 4 partners trekken het bijenproject Kruisbestuivers waarin ook 12 gemeenten mee hun schouders zetten onder een bijvriendelijkere regio, nl. Damme, Beernem, Oostkamp, Zedelgem, Torhout, Jabbeke, Wingene, Ruiselede, Ingelmunster, Hooglede, Staden en Moorslede. Het bijensymposium wordt mee ondersteund door de Provincie West-Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Locatie: 
Webinar vanuit het Provinciehuis Boeverbos, , BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0484948205

Evenement zoeken