Benjamin Verdonck: Notallwhowanderarelost

Benjamin Verdonck: Notallwhowanderarelost

zaterdag 15/11/2014

Benjamin Verdonck is acteur van opleiding, maar in zijn oeuvre beweegt hij zich vrijelijk doorheen de verschillende vormen van podiumkunsten, performance in de publieke ruimte, objectentheater en plastische installatie. Bij Verdonck gaan bewustzijn en verbeelding hand in hand, taal wordt materie, de ruimte en de voorwerpen gaan spreken. Voor zijn jongste creatie vertrekt Verdonck van het idee van een ‘tafeltoneel’, een toverdoos waarop en waarin hij als acteur en als toneelknecht optreedt en die een soort van poëzie voor oog en oor onthult, al even tastbaar als raadselachtig.

NOTALLWHOWANDERARELOST is een geestdriftige voorstelling met weinig woorden, veel touwtjes, sneeuw, kleuren en hoekige figuren, deuren die opengaan en terug toe. Ga zitten en aanschouw dit weifelend en rusteloos, wispelturig en vluchtig werk. Een diorama, een kijkdoos, een wunderkammer, een tafeltoneel.

Van en met: Benjamin Verdonck, Iwan Van Vlierberghe, Sven Roofthooft,
Sébastien Hendrickx en Griet Stellamans
Productie: Toneelhuis, KVS – Coproductie: Kunstenfestivaldesarts, Steirischer Herbst (Graz), NXTSTP. Met de steun van het Cultuurprogramma van de Europese Unie

Tickets €: 10,00 – € 8,00 met reductie – € 7,00 -26 jaar

Locatie: 
CC De Steiger Menen, Waalvest 1, MenenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056 51 58 91

Evenement zoeken