Bart Cannaerts: Wanneer gaan we nog eens bowlen?

Bart Cannaerts: Wanneer gaan we nog eens bowlen?

vrijdag 19/12/2014

Niemand vindt bowlen écht leuk. Maar heel af en toe sta je toch op zo’n baan met zo’n gekke bal aan je vingers. Je bestelt je drinken via een microotje en probeert die schoenen heel normaal te vinden. Je balt je vuist als je alles omgooit en op het scherm begint er een kegel te dansen. Bowlen is als het leven. Het is een belachelijk tijdverdrijf, maar af en toe een strike gooien houdt ons recht.
Een voorstelling over de zinloosheid van het bestaan en hoe daar welgemutst mee om te gaan.

De kans is groot dat u ooit al gelachen hebt met Bart Cannaerts. Als gast in Mag Ik U Kussen of De Slimste Mens. Als één van de bedenkers van Benidorm Bastards en Wat Als?. Als presentator van de Pappenheimers. Als winnaar van Humo’s Comedy Cup in een jeugdhuis, parochiezaal of cultureel centrum. Of toen hij op straat over zijn veters stroenkelde en viel.

“Weinig comedians zijn zo origineel als Bart Cannaerts. In zijn taal, in zijn opmerkingsgave, in al zijn nuchterheid. Het zijn geen doordenkers die hij zijn publiek aanbiedt, maar doordringers. Je begrijpt de grap meteen, maar naarmate ze doordringt, wordt ze nog beter.”
(De Standaard over Wanneer gaan we nog eens bowlen?)

Spel, tekst en muziek: Bart Cannaerts
Techniek: Leslie Vantomme – Foto: Johannes Vande Voorde

Tickets €: 12,00 – € 11,00 met reductie – € 9,00 -26 jaar – € 6,00 voor Doenders!

Locatie: 
CC De Steiger Menen, Waalvest 1, MenenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056 51 58 91

Evenement zoeken