Ardooise Kerstmarkt

Ardooise Kerstmarkt

zaterdag 08/12/2018

 

Wie al van de kerstsfeer wil proeven, kan op zaterdag 8 december terecht in De Ark te Ardooie. De evenementenhal wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor en tientallen hobbyisten zullen er met eigen creatieve kerst- en eindejaarsideeën de bezoekers verrassen.

Het indoor gebeuren zorgt ervoor dat de gezellige warmte niemand afschrikt om er heen te gaan. De kerstmarkt start om 13 uur, eindigt om 18 uur en is GRATIS toegankelijk. Traditiegetrouw is ook de gulle kerstman van de partij. Hij heeft zijn zak vol lekkers gestopt en zal de kinderen verrassen met snoep of een leuk hebbedingetje. De warme bakker staat terug achter het pannenkoekenfornuis en voor koffie of een ander warm of koud drankje kan je terecht in de gelegenheidsbar.

De kerstmarkt telt meer dan 45 standen, hobbyisten zorgen voor een unieke sfeer met leuke eindejaarsattenties van diverse soort. Er zijn originele kerstkaarten, kerststukjes, kalligrafie- en letterkap-creaties, kaarsen, kleifiguren, keramiek, juwelen, … er is chocolade-lekkers, zelfgemaakte koekjes enz.

Wie meespeelt aan het prijzenrad kan telkens op het uur een fles champagne winnen. Met de  invulbon  maak je kans om de Valentijnsavond 2019 van Pasar Ardooie-Koolskamp gratis mee te maken (diner + optreden Jackobond).

Locatie: 
Evenementenhal De Ark, Melkerijstraat 2/A, ArdooieWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken