AquaShow – kerstvoorstelling met dolfijnen

AquaShow – kerstvoorstelling met dolfijnen

maandag 26/12/2022 tot zondag 08/01/2023

Beleef een dolfijne winterdag bij Boudewijn Seapark Brugge. Geniet tijdens de kerstvakantie van het binnenaanbod: de magische Aquashow met dolfijnen, de binnenspeeltuin en de overdekte ijspiste.

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen, survival parcours en een coole kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.

Ontdek ook de grote overdekte ijsbaan van maar liefst 60 x 30 meter, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Geniet van een gezellige sfeer dankzij het prachtig nieuw winterdecor en magische verlichting. Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Geniet van een magisch kerstverhaal in de dolfijnenvoorstelling “AquaShow” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Geniet ook van de magische kerstverlichting en de prachtige 4D effects!

Locatie: 
Boudewijn Seapark Brugge, Alfons De Baeckestraat 12, Sint-MichielsWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050/38.38.38

Evenement zoeken