Aquashow – een spetterende kerstshow met dolfijnen

Aquashow – een spetterende kerstshow met dolfijnen

zaterdag 21/12/2019 tot zondag 05/01/2020

Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge. Tijdens de wintermaanden kun je met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor en de ijsbaan. Speciale kerstshow tijdens de kerstvakantie!

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor, de binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen en kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.
Ontdek ook de olympische ijsbaan, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.
Kers op de taart beleef je in het overdekte dolfinarium!
Geniet van de dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…
Tijdens de kerstvakantie kun je in het dolfinarium genieten van de AquaShow: geniet van de dolfijnenshow in een magische kerstsfeer met prachtige verlichting én extra animatie!

 

Locatie: 
Boudewijn Seapark, Alfons De Baeckestraat 12, Sint-MichielsWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050/38.38.38

Evenement zoeken