Aperitiefconcert met het ‘Cosy Brass Quartet’

Aperitiefconcert met het ‘Cosy Brass Quartet’

zondag 15/05/2022

Met een indrukwekkend palmares van trofeeën en finaleplaatsen in internationale wedstrijden bouwt het Cosy Brass Quartet gestaag verder aan de artistieke weg. Het ensemble wordt gezien als een ware voorvechter van het kamermuziekgenre. Het kwartet geeft compositieopdrachten, toont bijzondere aandacht voor muzikale traditie, niet in het minst de Belgische, en schrijft eigen arrangementen die de unieke positie nog versterkt.

Elk optreden staat garant voor een mooie muzikale reis tussen Belle Epoque en vandaag. Om het toeristische seizoen in Koekelare te openen, schittert het Cosy Brass Quartet onder meer in ‘Ruslan & Ludmilla’ van Michael Glinka en de ‘Danse macabre’ van Camille Saint Saens. Maar ook zal het je charmeren met Piazolla’s ‘Chiquilin de Bachin’ of ‘Jewels’ van Eric Ball. Bovendien speelt het werk van twee vooraanstaande brassband-componisten van vandaag, namelijk Tom Davoren en Dan Price.

Dynamisch en expressief, van intiem en breekbaar tot uitbundig en bont zal het Cosy Brass Quartet je betoveren tijdens dit uitzonderlijke aperitiefconcert.

Achteraf klinken we met een glas op de beleefde schoonheid!

Locatie: 
Huis Proot, Noordomstraat 2, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken