Amatorski + Spookhuisje + Inwolves

Amatorski + Spookhuisje + Inwolves

vrijdag 18/04/2014

Sinds single Come Home heeft AMATORSKI het publiek verrast met hun atmosferische sound. De groep liet zich kennen als een work in progress. Na het multimediale project Deleting Borders zetten ze nu een volgende stap met het uitbrengen van het nieuwe album From Clay To Figures. Een nieuw verhaal geënt op een nieuw muzikaal landschap, waarin meer plaats is voor open en hoopvolle songs, op de grens tussen weten en niet weten.

SPOOKHUISJE is tijdens MORE MUSIC! niet alleen de curator van A TRACK. Daarnaast is hij ook de centrale figuur in een totaalprogramma vol muzikale escapades én verrassingen.

Het wordt een intrigerende, experimentele trip met volgende componenten: RAPHAEL ABSOLONNE: solo piano-improv CREDI IN TE STESSO: akoestische covergroep met Raphael Absolonne op gitaar en Joost Schouppe op zang.

DARK IGLESIAS: dub-noise-blues-improv met Raphael Absolonne op gitaar en Wim Lots op synth, sampler, fx en beats.

SURPRISE ACT: met Raphael Absolonne op zang en gitaar, Ludo Absolonne op drums en Mick Lemaire op gitaar.

SPOOKHUISJE: solo-& band m.m.v. Tommy Denys op bas en Tom Lezaire op drums. Jan Dycheyne fungeert als een soort Master of Ceremonies met gedichten uit eigen en andermans werk geselecteerd door Raphael Absolonne.

Locatie: 
Concertgebouw, Zand, BruggeWebsite: 

Evenement zoeken