9de Kunstambachtenbeurs: meubeltjes, sierdozen, juwelen, brei- en naaiwerk, …

9de Kunstambachtenbeurs: meubeltjes, sierdozen, juwelen, brei- en naaiwerk, …

zondag 15/11/2015

Uitgebreid en gevarieerd aanbod van creatief talent, met over de middag een eerlijke maaltijd t.v.v. 11.11.11. Na de middag bakt de burgemeester opnieuw Sint-Maartenswafels voor hetzelfde goede doel.

De Ster vormt voor de 9de keer het decor voor een interessant en uitgebreid assortiment aan creatief talent. Tientallen hobbyisten en amateurkunstenaars komen hun werk voorstellen. Ze zijn vaak ter plaatse aan het werk en geven graag de nodige uitleg.

Een kleine greep uit het aanbod: beren, borduurwerk, juwelen, Swarovski, bloemstukken, houtbewerking, keramiek, houten meubeltjes, houten speelgoed, olieverf- en aquarelschilderijen, houtskooltekeningen, breiwerk, zelfgemaakte honing, handgemaakte sierdozen, kantklossen, …

Over de middag bereidt de Noord-Zuidraad opnieuw een (h)eerlijke maaltijd ten voordele van 11.11.11. Kom eten voor het goede doel! Reserveren op voorhand hoeft niet.

Naar goede gewoonte komt de burgemeester na de middag opnieuw lekker geurende en smakende Sint-Maartenswafels bakken. Ook deze opbrengst gaat naar 11.11.11.

Locatie: 
Dorpshuis De Ster, Engelstraat 54, IchtegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 40

Evenement zoeken