1 jaar ARhus: Ontbijtconcert Le vélo vert

1 jaar ARhus: Ontbijtconcert Le vélo vert

zaterdag 21/02/2015

Le Vélo Vert is een groep rond Roeselarenaar Yves Bondue, die eigen Nederlandstalige liedjes brengt: twee bezielde zangstemmen en ervaren muzikanten met hedendaagse rootspop, kleinkunst met grove korrel…

Na hun eerste album ‘Le Vélo Vert’ namen Radio 2 en Radio 1 hun singles ‘Keppe’t U Gezegd’ en ‘Achtbaan Naar De Zaligheid’ in hun playlists op. Ook ‘Voodoo’ en ‘Rode Schoenen’ waren heel geregeld te horen na de release van hun tweede cd ‘Dagen Van de Nacht’.

Zangeres van dienst is Peggy Richie met een soulvolle stem en swingende zangstijl naast Yves Bondue, een zanger waarbij het theater nooit veraf is.

De swingende drums van Jan De Smet en solo’s van door de wol geverfde gitarist Rudi Degryse worden ondersteund door bassist Bart Parmentier.

Na optredens in cultuurcentra over gans Vlaanderen en op festivals als o.m. Labadoux, Dranouter (3x), Broodje Brussel (AB) nu ook op het Muntplein van Roeselare, niet te missen!

Wanneer: zaterdag 21 februari om 10u
Waar: pop-up ‘bAR’ tegenover ARhus De Munt
Inkom: € 5 (ontbijt inbegrepen)
Inschrijven: aan de balies of via het inschrijvingsformulier

Het verjaardagsweekend wordt artistiek verpakt door vzw De Schaduw. Het volledige feestprogramma lees je op www.arhus.be/1jaarARhus.

Locatie: 
Pop-up \'bAR\', De Munt, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 69 18 00

Evenement zoeken