Winterfeesten Sijsele

Winterfeesten Sijsele

donderdag 13/12/2018 tot zondag 16/12/2018

Winterfeesten Sijsele is een 4-daags winterevenement dat het kerkplein in Sijsele-Damme omtovert in een winterse sfeer met doorlopend geopende winterbar 'd Amuse in verwarmde feesttent, tal van muzikale artiesten, modeshow, kerstmarkt, winterparty en winterwandeltocht.

Winterfeesten Sijsele is een 4-daags winterevenement dat het kerkplein in Sijsele-Damme omtovert in een winterse sfeer met doorlopend geopende winterbar ‘d Amuse in verwarmde feesttent, tal van muzikale artiesten, modeshow, kerstmarkt, winterparty en winterwandeltocht. Toegang tot dit alles is volledig gratis!

Programma

Donderdag 13 december worden Winterfeesten Sijsele feestelijk geopend in winterbar d’Amuse met een openingsreceptie gevolgd door een grandioze modeshow verzorgd door kledingzaak Caprice en Lingerie Ultime uit Sint-Kruis.

Vrijdag 14 december gaan de deuren van de winterbar om 17u open voor de afterwork drink als afsluit van de werkweek. Om 20u brengt de 6-koppige coverband Mr. O and The Havanas bekende Nederlandstalige en Engelstalige meezingers. DJ Jus sluit de avond af met de leukste dansnummers.

Zaterdag 15 december vindt vanaf 16u de kerstmarkt plaats in Sijsele met een ruim aanbod aan producten. Na afloop van de kerstmarkt omstreeks 23u kan iedereen in winterbar d’Amuse uit de bol gaan op de winterparty met DJ Kevin van Studio Enjoy.

Zondag 16 december gaan de deuren van de winterbar al om 8u open voor de winterwandeltocht doorheen het Brugse Ommeland. Er is keuze tussen verschillende afstanden: 5, 10, 15 en 20 km. Van ’s middags tot ’s avonds zijn er doorlopend optredens van: schlagerzanger Sammy (Gaston Coene), Tamara en Tom Davys, show van dansstudio B-Move, coverband Sweet Spot en Strikeusder. De avond wordt afgesloten met een afterparty verzorgd door DJ Gum.

Winterfeesten Sijsele steunt Oranje vzw

Met de opbrengst van Winterfeesten Sijsele steunen wij Oranje vzw via De Warmste Week van radiozender Studio Brussel. Oranje vzw in Sijsele zet zich in voor maatschappelijk kwetsbare groepen met huisvesting, dagbesteding, twerkstelling, vrije tijd, jeugdwerk en vorming.

Locatie: 
Kerkplein Sijsele, Dorpsstraat 122, SijseleWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken