Wings For Life

Wings For Life

zondag 04/05/2014

Lopen zo lang je kunt en zo lang je wilt. In 35 landen. Iedereen op hetzelfde moment. Dat is het opzet van de Wings For Life World Run. Op 4 mei 2014 zal namelijk overal ter wereld gelopen worden for those who can’t: dwarslaesiepatiënten of mensen met een ruggenmergletsel. Of je nu 100 km, 42, 18 of 1 kilometer wilt rennen, iedereen kan meedoen. Je moet je gewoon inschrijven en deelnemen. Er is namelijk geen vaste afstand: van zodra de finishwagen je inhaalt, val je uit de race. Alle opbrengsten gaan integraal naar Wings for Life, de organisatie die als doel heeft een remedie te vinden om ruggenmergletsel volledig te kunnen genezen.

Het Belgische Wings For Life World Run team heeft de perfecte plek gevonden om de race te starten: het fiere Ieper in het hart van West-Vlaanderen. Om 12.00u zal op de Grote Markt het startschot klinken, waarna het parcours je langs de Menenpoort meeneemt door het prachtige, vlakke landschap van de West-Vlaamse polders.

De lopers die meedoen voor de winst hebben flink voordeel in de vlakke Polders. Tel daar de comfortabele starttijd, de gematigde voorjaarstemperatuur en het snelle parcours bij en je begrijpt waarom de Belgische Wings for Life World Run gezien wordt als een van de kanshebbers om de wereldwijde winnaar te leveren.

Meer dan ooit echter is deelnemen belangrijker dan winnen. Want net als in de hele wereld rennen we in België voor mensen met een ruggenmergletsel: We run for those who can’t!

Focus & WTV hebben voor 2 lopers een toegangpas voor dit unieke evenement >> klik hier.

Locatie: 
, Grote Markt, IeperWebsite: 

Evenement zoeken