Wim Opbrouck – Singalong met de Wim Opbrouck Singalong Songbook

Wim Opbrouck – Singalong met de Wim Opbrouck Singalong Songbook

donderdag 21/12/2017

Publiekslieveling Wim Opbrouck is van vele markten thuis. Acteur, regisseur, muzikant en zanger, hij staat er als een huis in elk van de disciplines. Enkele jaren terug deelde hij het podium van onze Stadsschouwburg met Els Dottermans in de muzikale voorstelling Ik Val, Val In Mijn Armen. Misschien herinner je je nog de warme sfeer die toen heerste?

Dit seizoen komt hij opnieuw naar Brugge, als een licht in de donkere decemberdagen. Met een piano, trompet, drum, bas en heel veel liedjes doet hij de kou buiten en wellicht ook menig hart binnen smelten. Hij opent voor jou zijn eigen ‘Singalong Songbook’ met daarin opgenomen wonderlijke interpretaties van evergreens en eigenzinnige versies van meeslepende klassiekers.

Opbrouck begroet je graag als meester voorzanger aan de piano, geflankeerd door een kwartet dat de liefde voor muziek midden in de hartstreek draagt. Met het publiek in een zacht zoemende samenzang, schouder aan schouder, teder. Met speciale toestemming van De Dolfijntjes, Willem Vermandere, Tom Lanoye, Peter Maffay, Cindy Lauper en vele anderen.

Zingen mag, gewoon zwijgen en genieten ook!

Locatie: 
Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 44 30 60

Evenement zoeken

Evenement zoeken