Walter Baele: Het leven zoals het zeker niet is

Walter Baele: Het leven zoals het zeker niet is

vrijdag 07/03/2014

Voor de nieuwe show van Walter Baele keren we terug naar 12 juli 2011: Het lamme dorpje M. suddert onder een loden zon. Tot de rust brutaal wordt verstoord door het alziend oog van Google Street View.

Meer dan een bandana, een bril of een hoed heeft Baele niet nodig om in enkele seconden een nieuwe fantasiewereld te doen opengaan, en dat is al twee decennia zijn sterkte. De mimiek en de timing van de man van 1001 typetjes volstaan om het publiek de slappe lach te bezorgen zonder dat er een woord wordt gezegd. Wat we geleerd hebben ? Dat Walter Baele gewoon onweerstaanbaar blijft.’ (Het Nieuwsblad)

Need we say more ? 2011 en 2012 waren grand cru jaren waarin Walter genomineerd werd als beste tv-acteur voor zijn rollen in ‘Tegen de Sterren Op’ (met spraakmakende imitaties van o.a. Als Prins Filip, Elio Di Rupo, Greet De Keyser, Bisschop Léonard,…). Hij kreeg ook unaniem lovende commentaren op zijn vertolkingen in de musicals ‘Spamelot’ en ‘Robin Hood’.

Voor zijn nieuwe show keren we terug naar 12 juli 2011: Het lamme dorpje M. suddert onder een loden zon. Tot de rust brutaal wordt verstoord door het alziend oog van Google Street View. Postbodes krabbelen recht uit een gracht, een agent duikt op in lingerie en de burgemeester maakt een nummertje. De bewoners van M. gaan vastberaden in het verzet. De beelden van Google Street View tonen het leven zoals het in M. zeker niet is!

Toegang: 15 euro, reserveren is aangeraden. De show start om 20u.

Locatie: 
GC Forum, , WervikWebsite: 


Telefoon: 
056 95 24 17

Evenement zoeken