Voordracht over het Virungapark door Anthony Caere

Voordracht over het Virungapark door Anthony Caere

vrijdag 10/05/2019

Kom op vrijdag 10 mei kennis maken met de West-Vlaming Anthony Caere die als rasechte bush flyer strijd levert tegen stroperij en illegale boskap in het Virunga Nationaal Park in Oost-Congo. Velen zullen enige tijd geleden de avonturen van Anthony en zijn metgezellen gevolgd hebben in de tv-serie “Flying Doctors”. Na de eerste reeks is Anthony in Virunga gebleven en hij heeft er intussen zijn hart verloren. Op risico van eigen leven staat hij vanuit de lucht de parkwachters en biologen bij om de natuurpracht en biodiversiteit daar te beschermen. Deze groene long is trouwens belangrijk voor de ganse planeet en tal van bedreigde diersoorten vinden er hun laatste natuurlijke habitat.

Anthony’s rijkelijk geïllustreerde voordracht zal dan ook doorspekt zijn van natuurpracht, avontuur, een aanstekelijke gedrevenheid en een grenzeloos engagement. Wie houdt van natuur, avontuur en/of vliegen onder niet-alledaagse omstandigheden staat hier dus een boeiende avond te wachten. En misschien ga jij wel naar huis met één van de fel begeerde tombolaprijzen.

Flanders Aviation Society is bijzonder trots om Anthony als gastspreker naar Kortrijk te halen en zo, samen met jou, een bijdrage te kunnen leveren aan het nobele werk van een gans team in het verre maar toch o zo nabije Congo. De opbrengst van deze voordrachtavond gaat integraal met Anthony mee terug naar het Virunga Park. En met jou gaat er alvast een exclusief aandenkentje mee naar huis.

Tickets zijn te bestellen op www.fasinfo.be.

Deuren gaan open om 19u. De voordracht start om 19u30.

Locatie: 
HOWEST Campus Kortrijk Weide - Gebouw B - Aula Major, Graaf Karel de Goedelaan 5, KortrijkWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken