Vijftig tinten… de parodie

Vijftig tinten… de parodie

vrijdag 14/11/2014

Vergeet de boeken en de film!

De musical-parodie op de Vijftig Tinten-trilogie van E.L. James is de nieuwste hype die zorgt voor rode oortjes én een schaterlach!

Het verhaal: een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit Vijftig Tinten Grijs te lezen.  Door hun interpretatie van de werelwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.

De Amerikaanse makers waren met de musical een hit op het Fringe Festival in Edinburg (4 sterren recensie) en trokken uitverkochte zalen in New York en Chicago.  Jasper Verheugd regisseert de Nederlandse versie, die van augustus tot en met december al in de Nederlandse theaters te zien was.  De musical-parodie werd wegens succes bij onze Noorderburen al gauw verlengd met 20 nieuwe data.

De verleidelijke en hilarische musical komt in het najaar eindelijk ook naar ons land!

Voor iedereen boven de achttien jaar die geen genoeg kan krijgen van de erotisch getinte trilogie, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht.

Maar net zo goed voor niet-lezers die openstaan voor een sexy, visueel avontuurtje waarin vooral hard mag worden gelachen.

Locatie: 
Kursaal Oostende, Westhelling z/n, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0479 31 84 55

Evenement zoeken