Verjaardagsshow van Les Folles de Gand

Verjaardagsshow van Les Folles de Gand

vrijdag 19/04/2019

Naar aanleiding hun 20-jarig bestaan pakt Les Folles de Gand uit met een speciale verjaardagsshow die ze brengen in de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme.

De travestieformatie Les Folles de Gand bestaat 20 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum pakken ze uit met een speciale verjaardagsshow. Ze komen op vrijdag 19 april met een oogverblindende show naar de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme.

Les Folles de Gand is ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe. Ze genieten veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland. Vorig jaar was het de eerste keer dat ze met hun show Sijsele aandeden. Na de vele positieve recensies van deze show komen ze dit jaar opnieuw naar Sijsele.

In deze show brengt een vierkoppige travestiegroep perfecte imitaties van nationale en internationale muzieksterren. Daarnaast maken vier balletdansers van de dansgroep The Stardancers de acts helemaal af. The Stardancers verzorgen ook de dans bij shows van vele bekende Vlaamse artiesten. Een portie dolle komedie tussen de acts door zorgen voor de nodige dosis humor.

Uniek aan de verjaardagsshow van Les Folles de Gand is de glitter & glamour die de acts uitstralen. Die worden gebracht in de meest fantastische kostumatie ooit. Kortom: een absolute streling voor het oog!

Naast de spectaculaire show worden alle aanwezigen getrakteerd op een glas cava.

Locatie: 
Cultuurfabriek Sijsele, Stationsstraat 22, SijseleWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken