vag united indoor show

vag united indoor show

zaterdag 12/07/2014 tot zondag 13/07/2014

Op zaterdag 12 & zondag 13 juli 2014 organiseert Vag United hun eerste in door show in de Xpo van Kortrijk (België), de hallen hebben een oppervlakte van 35000m² die wij gaan op vullen voor de echte “vag” liefhebber. Vag staat voor vw audi group.

Vag united bezoekt al geruime tijd beurzen in binnen en buitenland, nu vinden we het de tijd om het beste van al die beurzen onder te brengen in 1 beurs en wel in België, de zoektocht voor de locatie was zeer snel gemaakt, Kortrijk Xpo heeft namelijk zeer mooie hallen, is zeer centraal gelegen, ruime parking…perfect voor onze show! We hebben 6 hallen ter onze beschikking en die gaan wij als volgt onder verdelen…

* swapmeet: waar je op zoektocht kunt gaan naar dat ene NOS (New Old Stock) onderdeel dat zich al jaren op de zolder van één of andere liefhebber bevindt. Het aanbod is zeer groot en de prijzen zijn zeer schappelijk. Wees er snel bij op zaterdagochtend om de mooiste onderdelen mee te nemen.

* carparts & tuning shops: hier zullen vooral de zelfstandige shops hun producten aanbieden, gaande van origineel tot tuning en garageboxen tot waterverzachters.

* aircooled, tuning & clubs: daar zullen wij een 200 tal wagens voor uitnodigen uit heel Europa, ook zullen clubs hier een clubdisplay kunnen plaatsen.

* dreamcars & collectors cars: hier zullen wij een 100 tal wagens voor uitnodigen uit heel Europa, we gaan in die ruimte ook een V.I.P ruimte hebben waar we jullie (standhouders, sponsors, genodigden,…) met open armen zullen ontvangen.

* verkoop 2e handswagens: hier zullen zowel particulieren als zelfstandigen de ruimte hebben om hun wagens te koop aan te bieden.

* de officiële dealers room: hier krijgen de merken VW, AUDI, SEAT, SKODA, PORSCHE, BENTLEY, LAMBORGHINI, BUGATTI de ruimte om hun nieuwste modellen in de kijker te plaatsen.

Wat wij dus gaan aanbieden is uniek in Europa, je hebt tal van onderdelen beurzen in de luchtgekoelde wereld of swapmeets, je hebt tuningshows, shows rond exclusieve wagens maar nergens ga je dit trio samen vinden op 1 locatie…plaats daar de 2e hands wagens bij en de nieuwste modellen en je hebt de beurs voor en door de vag liefhebber. Jaren bezoeken wij al verschillende beurzen en nergens word het totaal plaatje aangeboden, wij durven de uitdaging aan te gaan.

De prijzen zullen zeer gunstig liggen zowel voor de standhouders als de bezoekers (jong en oud), wij beseffen dat wij zowel u als standhouder als de bezoeker nodig hebben om dit tot een succes uit te werken.

Alle andere inlichtingen mogen altijd via telefonisch contact op +32472/83.52.99 of info@vagunitedindoorshow.be

Locatie: 
kortrijk xpo, , KortrijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0032472835299

Evenement zoeken