Tuin & Sfeer

Tuin & Sfeer

zondag 18/05/2014

De Vlaamse Vasteplantenvereniging, afdeling Zuid-West-Vlaanderen organiseert op zondag 18 mei de vijftiende editie van de tuinbeurs ‘Tuin & Sfeer ‘Wallemote’. Het kasteelpark Wallemote te Izegem vormt het prachtige decor waarin we terug 5000 bezoekers willen ontvangen. Het is de bedoeling om die bezoekers, in een aangenaam kader, een uitgebreid aanbod van planten en aanverwante artikelen aan te bieden. Mensen die vorige jaren van de partij waren, zullen bevestigen dat de beurs een mooie combinatie is van heel veel planten, tuinbenodigdheden, tuinornamenten, keramiek, en kunstwerken.

Als thema voor de beurs kozen ze dit jaar voor ‘Planten van 100 jaar geleden, terug in’.

De kelders van kasteel Wallemote zullen uitzonderlijk toegankelijk zijn. We gaan 100 jaar terug in de tijd en laten de bezoeker kennis maken het kasteel uit die periode met een tentoonstelling, een diamontage over Izegemse soldaten uit WOI, een kort toneelstuk en wat kunstwerken.

Diverse kunstenaars en hobbyisten zullen ter plaatse hun talenten demonstreren: schilderen, potten draaien en bakken in een ambachtelijke oven.

De beurs gaat door op zondag 18 mei 2014 van 10 tot 18 uur in Kasteelpark Wallemote, Kokelarestraat te Izegem.


E-mailadres: 


Telefoon: 
056/255217

Evenement zoeken