Tiny legs Tim & Steven Troch

Tiny legs Tim & Steven Troch

maandag 29/02/2016

 “I live in the heart of the city baby, but I used to be a country man”, zingt Tiny Legs Tim op zijn nieuwe langspeler en dat is niet te gelogen. Niet alleen verkaste hij een poosje geleden van het West-Vlaamse platteland naar het centrum van Gent, ook zijn muziek heeft een opvallend transformatie ondergaan. Waar zijn eerdere platen nog vooral bevrucht waren door akoestische delta blues, klinkt ‘Stepping Up’ stedelijker en dus elektrischer.

Tim de Graeve is mooi op weg om één van België’s meest bekende bluesmuzikanten te worden. En dat met de gitaar van zijn grootvader in de hand en de nodige krassen op lichaam en ziel om blues van hoog niveau te brengen. Volgens Roland van Campenhout brengt Tiny Legs Tim de magie van Bukka White en Robert Jonson weer tot leven.

Tiny Legs Tim laat zich begeleiden door de harmonicaan Steven Troch. Troch won in 2012 in Amerika de wedstrijd “King Of Swing” en zijn band Fried Bourbon behoort tot de Europese blues top. Dit wordt een uniek duo concert met de slide guitar van Tiny Legs Tim & de blues harp licks van Steven.

 

Inschrijven: dekleinebeer@beernem.be – 050/79 99 08

VVK: 7 euro

VVK met korting: 5 euro (55+, -26 jarigen, studentenkaart, aankoop vanaf 15 tickets)

ADD: 1 euro extra

Abonnees: 1 euro korting

Plaats: O.C. De Kleine Beer

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. UITLAAT! fv

 

Locatie: 
O.C. De Kleine Beer, Camille Marichalstraat 5, BeernemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 79 99 08

Evenement zoeken