Theatertour Frank Boeijen

Theatertour Frank Boeijen

donderdag 20/03/2014

Frank Boeijen vindt zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uit, met gedurfde liedjeskeuzes - puttend uit een rijk oeuvre - en verrassende arrangementen.

Frank Boeijen vindt zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uit, met gedurfde liedjeskeuzes – puttend uit een rijk oeuvre – en verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend.

De zanger schept een zinnenprikkelende wereld waarin het als toeschouwer heerlijk toeven is en waarin de liedjes tempo, stijl en emotie dicteren. En daarvoor heeft de Nijmeegse zanger getalenteerde wapenbroeders om zich heen verzameld die duidelijk op dezelfde golflengte zitten.

Begin dit jaar verscheen zijn nieuwe album ‘Liefde & Moed’:

“Frank Boeijen heeft zich doorheen de jaren ontpopt tot de Van Morrison van de Lage Landen. Hij deelt met de norse Ier zijn meeslepende melancholie, zijn zoekende verhalen, zijn voorkeur voor piano en dromerige zoemtonen. Boeijen verkoopt geen opgeblazen lucht: hij plaatst elk woord weloverwogen in de taalstroom. Daar past onthaastende muziek bij, waarin de kleine details voor treffende kleuren zorgen.” De Standaard

Praktische info

  • Prijs: basis: € 21, abonnement en reductie: € 19
  • Tijdstip: 20u00
Locatie: 
Cultuurcentrum De Spil, H. Spilleboutdreef 1, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 265 700

Evenement zoeken