Theater Froefroe – Repelsteel

Theater Froefroe – Repelsteel

woensdag 28/03/2018

Vóór de oude koningin haar laatste adem uitblaast, heeft ze nog een wens: laat mijn jongen trouwen met een rijk meisje. De zoon heeft ook een wens: laat mij trouwen met een speciaal meisje met wie ik kan lachen en kindjes maken.

In sprookjes gaan alles wensen steeds in vervulling. De jonge koning vindt een meisje dat heel bijzonder is. Ze lacht met zijn grapjes en ze kan zelfs goud uit stro zingen. Zo zijn deze koning en zijn koningin verliefd, rijk en zonder zorgen. Ze kussen en krijgen een baby, Willy. Zo fijn kan het leven in een sprookje zijn …

Alleen is het jammer dat de vader van het meisje een domme molenaar is die de koning leugens vertelt. Dubbel jammer is het dat die molenaar het kind van een levensgevaarlijke, vettige Repelsteel heeft gestolen. Die Repelsteel is nu een stinkende en wraakzuchtige molenaarshater. Hij wil nog maar één ding: baby Willy!

Theater FroeFroe maakt van dit klassieke sprookje een eigenzinnige, absurde en spannende bewerking vol visuele en muzikale verrassingen. Een onwaarschijnlijk leuke voorstelling die je achtervolgt tot in je dromen!

vanaf 6 jaar

Locatie: 
Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 44 30 60

Evenement zoeken