The Magic Numbers + Morrissey + Marshall

The Magic Numbers + Morrissey + Marshall

vrijdag 19/04/2019

THE MAGIC NUMBERS
Vier jaar duurde het, maar de Londense broertjes en zusjes van¬†The Magic Numbers zijn terug! En wel met een vijfde album:¬†‘Outsiders’. De titel werd niet toevallig gekozen, want de¬†indie-rockband heeft zichzelf altijd al gezien als een buitenbeentje binnen hun genre. Bijna veertien jaar na hun debuut en een resem hits als¬†‘Forever Lost’,¬†‘Take a Chance’ en ‘I See You, You See Me’ bewijzen¬†The Magic Numbers met ‘Outsiders’ dat buitenbeentjes nog steeds de beste muziek maken! Hun¬†ontwapenende pop- en rocksongs, met¬†vleugjes folk, doorspekt met¬†meerstemmige harmonie√ęn √† la The Beach Boys en The Mamas and the Papas, balanceren tussen melancholie en gelukzaligheid. Een sound die ze ook live weten over te brengen, waarbij die prachtige samenzang en catchy melodie√ęn toch altijd weer de show stelen. Op het succesrecept van dertien jaar geleden zit nog geen sleet, zoveel is duidelijk!

MORRISSEY & MARSHALL
Nog maar een paar jaar geleden vertrokken Darren Morrissey en Greg Marshall vanuit Dublin naar Londen met twee akoestische gitaren en de droom om van hun hobby hun beroep te maken. En dat lijkt steeds beter te lukken!

In 2017 verscheen¬†‘We Rise’, waarop net als bij hun debuutalbum een prominente rol is weggelegd voor¬†prachtige harmoniezang die doet denken aan The Kinks, The Beatles, Kings of Convenience en The Byrds.¬†Morrissey & Marshall lijfden voor ‘We Rise’ een band in, maar met¬†‘We Rise Again… Acoustically’ gaan ze terug naar hoe het allemaal begon: als duo en met de gitaren in de aanslag. De¬†intieme setting¬†voert je terug naar de¬†jaren ’60 en doet de zanglijnen nog meer recht aan.

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken

Evenement zoeken