Supercars Rondrit, CCP Events ( Cars Connecting People) steunt Nesteling VZW

Supercars Rondrit, CCP Events ( Cars Connecting People) steunt Nesteling VZW

zondag 16/09/2018

Beste Autoliefhebbers,

 

Op 16 September organiseert CCP-events (Cars Connecting People) haar supercar rondrit en deze willen jullie niet missen!

Op deze dag proberen wij van CCP-Events, € 20.000,00 euro in te zamelen voor VZW Nesteling.

Wat is Nesteling VZW:

Nesteling VZW werd opgericht door ouders van kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking omdat de realiteit ons leert dat er ellenlange wachtlijsten zijn bij voorzieningen voor mensen met een beperking.

Nesteling VZW stelt zich tot doel om aangepaste en betaalbare huisvesting alsook dag- en nachtondersteuning aan te bieden aan kinderen met een beperking an een ondersteuningconcept te ontwikkelen dat hen toelaat de regie te blijven voeren over de eigen levenskwaliteit.Het programma start op 16 September om 09.30. We verzamelen met 120 bolides bij Garage Ottoz, aan de

Pathoekeweg te Brugge. Hier is er ruime parking voorzien, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een koffie met versnapering.

Rond 10.30 starten we het eerste deel van de rondrit. Via de Vlaamse polders gaan we richting Nederland. U zult kunnen genieten van de rustige polderwegen en via pittoreske dorpjes zullen we in Zeeuws Vlaanderen verzamelen voor een uitgebreide lunch.

De wagens zullen geplaatst worden in de prachtige tuinen van het Mauritshof te IJzendijke. En bij mooi weer kunnen we buiten genieten van de lunch.

Als we de batterijen weer hebben opgeladen, vertrekken we via Oostburg en Sluis richting het zuiden en zullen we via bochtige polderwegen in West-Vlaanderen, eindigen in De Haan.

De eindlocatie in De Haan, is de locatie waar Nesteling vzw haar tehuis wilt realiseren. Ook hier is er weer een ruime privé parking voorzien en wij voorzien u daar uiteraard van de nodige spijs en drank.

Voor deze schitterende organisatie , met een SUPER GOED DOEL, kan ook u meedoen mits een bijdrage van 220 euro voor 1 wagen met 2 personen. We beperken de groep tot 120 Exclusieve wagens. Gezien wij de uitnodiging naar 1800 eigenaren sturen, verwachten we dus dat het snel volzet zal zijn.

Hoe kunt u deelnemen!

Stuur de onderstaande gegevens naar info@ccpevents.be

Naam:

Adres:

Telefoon:

E-Mail:

Aantal Personen:

Type wagen:

Foto van de wagen:

Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, wordt deze intern besproken. Bij een goedkeuring, ontvangt u van ons een factuur. Wanneer wij deze betaling hebben ontvangen, sturen wij u de definitieve bevestiging.

Het wordt een schitterende dag en ik hoop u daar te ontmoeten.

Met sportieve groet,

Cars Connecting People-Events team

Locatie: 
Vertrekpunt: Garage OTTOZ,, Pathoekeweg, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468235676

Evenement zoeken