Sunflower + Teambuilding

Sunflower + Teambuilding

vrijdag 27/03/2020

SUNFLOWER

Sentimental, het label van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen (Whispering Sons) heeft met bands als Fornet,El Yunque en Rumours de vingers stevig aan de pols. Je vindt er even donkere als spannende en undergroundmuziek van de nieuwe generatie Belgen.

Na hun goed onthaalde debuut-EP ‘The Spiders we caught’ heeft hetBrugse post-punk combo Sunflower niet stilgezeten. De band deed kilometers, op festivals in binnen en buitenland en als support van o.a. Brutus, Whispering Sons, Sons en Ought, en werkte verder op hun intense liveset. In 2020 brengt Sunflower een nieuwe EP uit. ‘Ordinary Feelings’ is een nieuwe stap voor deze beloftevolle band.

TEAMBUILDING

Bert Vliegen is frontman van Teen Creeps, muzikant bij Sophia, Horses en Astronaut en een veelgevraagd producer en mixer die o.a. Whispering SonsMind Rays en Poppel door de tafel jaagde. Met zijn nieuwe solo-project Teambuilding creëert hij uit een collectie van fragmenten en gedachten van de afgelopen jaren lo-fi en droevige nummers. Onlangs loste hij een eerste track via de Sentimental mixtape en dit voorjaar volgen ook de eerste liveshows, waaronder eentje in Villa Bota.

Locatie: 
Villa Bota, Park 8, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken