Student Welcome: Compact Dik Dummies + Roméo Elvis X Le Motel + The Whatevers

Student Welcome: Compact Dik Dummies + Roméo Elvis X Le Motel + The Whatevers

donderdag 12/10/2017

COMPACT DISK DUMMIES

In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van¬†Humo‚Äôs Rock Rally. Ze lieten geen spaander heel van het aanwezige publiek en de jury, die hun stomende electrorock met een gouden plak beloonde. Vijf jaar later, en met debuutalbum‚ÄėSilver Sounds‚Äôonder de arm, staat een optreden de¬†Compact Disk Dummies¬†meer dan ooit garant voor een kolkende dansvloer!

ROM√ČO ELVIS X LE MOTEL

Bruxelles arrive! Vanuit onze hoofstad waait een nieuwe storm door de Europese hiphop. Helemaal aan de top: Rapper¬†Rom√©o Elvis. Zijn¬†‚ÄėMorale II‚Äô, samen met producer¬†Le Motel, is een visitekaartje van formaat. Single¬†‚ÄėDiable‚Äô¬†kwam meteen binnen als hotshot op Studio Brussel, en er komt nog meer aan.¬†Rom√©o Elvis en Le Motel¬†brengen hun energieke hiphopshow naar de¬†Student Welcome!

THE WHATEVERS

Hasselts finest draaien alles waar een beat in zit en op gedanst kan worden. In hun thuisstad zijn hun¬†‚ÄėWhatever!‚Äô¬†parties een waar begrip. Daarnaast vind je¬†The Whatevers¬†met grote regelmaat terug op¬†Studio Brussel,¬†Pukkelpop,¬†Tomorrowland¬†en¬†Laundry Day. Perfect voor wie zijn hits het liefst strak gemixt voorgeschoteld krijgt!

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken

Evenement zoeken