Student Welcome: Compact Dik Dummies + Roméo Elvis X Le Motel + The Whatevers

Student Welcome: Compact Dik Dummies + Roméo Elvis X Le Motel + The Whatevers

donderdag 12/10/2017

COMPACT DISK DUMMIES

In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Ze lieten geen spaander heel van het aanwezige publiek en de jury, die hun stomende electrorock met een gouden plak beloonde. Vijf jaar later, en met debuutalbum‘Silver Sounds’onder de arm, staat een optreden de Compact Disk Dummies meer dan ooit garant voor een kolkende dansvloer!

ROMÉO ELVIS X LE MOTEL

Bruxelles arrive! Vanuit onze hoofstad waait een nieuwe storm door de Europese hiphop. Helemaal aan de top: Rapper Roméo Elvis. Zijn ‘Morale II’, samen met producer Le Motel, is een visitekaartje van formaat. Single ‘Diable’ kwam meteen binnen als hotshot op Studio Brussel, en er komt nog meer aan. Roméo Elvis en Le Motel brengen hun energieke hiphopshow naar de Student Welcome!

THE WHATEVERS

Hasselts finest draaien alles waar een beat in zit en op gedanst kan worden. In hun thuisstad zijn hun ‘Whatever!’ parties een waar begrip. Daarnaast vind je The Whatevers met grote regelmaat terug op Studio Brussel, Pukkelpop, Tomorrowland en Laundry Day. Perfect voor wie zijn hits het liefst strak gemixt voorgeschoteld krijgt!

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken

Evenement zoeken