Spirituele Expo Oostende

Spirituele Expo Oostende

zondag 08/11/2015

Centrale thema’s: spiritualiteit, zelfontwikkeling, wellness, alternatieve geneeswijzen etc.
Vermits de grote wereldproblemen steeds complexer worden en er zich in het persoonlijk leven van ieder van ons steeds grotere uitdagingen voordoen, kunnen we verwachten dat er in de nabije – en wellicht ook de verre – toekomst een grote nood aan reflectie en introspectie zal bestaan.

Genoeg redenen dus om ons te laten meevoeren door de natuurlijke stroom der dingen en gebeurtenissen en om ons met ons hele wezen open te stellen voor de kosmische krachten en de energieën die ons leven op aarde danig beïnvloeden. De Parascoopbeurzen zijn dan ook een uitgelezen platform om zich te laten inwijden in een wereld die – hoe mysterieus en verborgen op het eerste zicht – volledig parallel loopt met alles wat zich in ons leven afspeelt.

Kortom: Heb je interesse in de parapsychologische wereld én in alternatieve geneeswijzen en wil je met je eigen ogen zien wat dit allemaal inhoudt?

Beleef het zelf en laat ons jou vergezellen op je ontdekkingstocht door het spirituele landschap.

*INCLUSIEF:
-Gratis bij te wonen voordrachten/demonstraties over hypnose, helderziendheid, kaartleggen, bewust omgaan met je energie, zandlezen, contact met overledenen etc.
-Gratis geschenk voor de eerste 100 bezoekers
-Heel wat prijzen te winnen

Locatie: 
Hotel Royal Astrid, Wellingtonstraat 1, OostendeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0476379322

Evenement zoeken