Shen Yun 2018 World Tour

Shen Yun 2018 World Tour

dinsdag 01/05/2018 tot woensdag 02/05/2018

Beleef de hemelse pracht en de diepe wijsheid van een verloren beschaving

In oude tijden stond China bekend als het land van het Goddelijke. Iedereen, van keizers tot gewone mensen, geloofde dat hun cultuur een geschenk van de hemel was. Ze leefden in harmonie met het universum en zagen een verband tussen alle dingen. Authentieke Chinese cultuur had deze principes gedurende duizenden jaren, totdat ze verloren raakte.

We nodigen u uit om deze verloren beschaving te bezoeken. Om deze reis mogelijk te maken, hebben we de grenzen van de uitvoerende kunsten wat opgerekt. We combineren oude legenden met technische innovaties en historische authentieke kostuums met adembenemende, levendige achtergronden. We laten klassieke Chinese dans het verhaal vertellen en delen met u de prachtige diverse etnische en volkstradities. Gevuld met een betoverend orkestraal geluid, is dit een fascinerende ervaring die u nergens anders zult vinden.

Sommige mensen vliegen over uit andere landen of rijden honderden kilometers om Shen Yun te zien. Anderen zien dezelfde show vijf of zes keer. Waarom? Velen zeggen dat er geen woorden zijn om het te omschrijven, je moet het met je eigen ogen zien!

Volledig nieuw 2018 programma met live orkest.

Dinsdag 1 mei om 20u – Woensdag 2 mei om 20u

Locatie: 
Concertgebouw, 't Zand 34, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32 (0) 70 22 12 12

Evenement zoeken