Rode Bomm- Ongekende Evidenties

Rode Bomm- Ongekende Evidenties

zaterdag 10/03/2018

Mentalist Kurt Demey was eerder te zien in het VTM programma ‘Belgium’s Got Talent’.

Hij brengt samen met Joris Vanvinckenroye een sterk staaltje van mentalisme.

Kurt en Joris nemen het publiek mee in een surrealistische en po√ętische wereld van toeval, keuzes en puzzels. Het publiek komt terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen.

 

Op sc√®ne zien we een virtuoze Joris Vanvinckenroye op zijn contrabas en Kurt Demey die probeert te begrijpen wat toeval en synchroniciteit is. Vuurvliegjes die met duizenden in de bomen tezamen aan en uit gaan. Twee mensen, ver van elkaar, die op hetzelfde moment exact hetzelfde meemaken. Dit zijn twee voorbeelden van synchroniciteit die ons een magisch gevoel geven. Dat soort van synchroniciteit en toeval wordt onderzocht in ‘Ongekende Evidenties’ en zet het publiek op het puntje van hun stoel. De voorstelling, die zowel po√ętisch als muzikaal is, neemt je ¬†mee in onbegrijpelijke magische ervaringen.

Een spectaculaire en po√ętische voorstelling die in de handen van het publiek ligt.

 

Na de voorstelling kan nog even nagepraat worden met Kurt en Joris.

 

‘Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn nieuwste voorstelling ‘Ongekende Evidenties‚Äô alles aan het toeval over’.

Liv Laveyne na de premi√®re in ‘Accenten december’ en het ‘Circusmagazine #45’.

Tickets via www.ccdebrouckere.be, telefonisch (050/221150) of aan de balie van het cultuurcentrum (elke werkdag van 13.30 uur tot 17.30 uur).


 

 

 

 

Locatie: 
Cultuurcentrum de Brouckere, Aartrijkestraat 6, TorhoutWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 22 11 50

Evenement zoeken

Evenement zoeken