Razor Reel Flanders Film Festival

Razor Reel Flanders Film Festival

donderdag 05/11/2015 tot dinsdag 10/11/2015

Van donderdag 5 november tot en met dinsdag 10 november 2015 vindt de achtste editie van het Razor Reel Flanders Film Festival plaats in de Brugse stadscinema Liberty. Gedurende zes dagen zal het Razor Reel Flanders Film Festival een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genrefilms presenteren en dit in een unieke, intieme en gezellige sfeer.

Voor een achtste keer kleurt Razor Reel de novembermaand met een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand fantastisch filmaanbod! U bent bij Razor Reel aan het juiste adres voor de betere suspense thrillers, actiefilms, science fiction films, horrorfilms, zwarte komedies, re-runs van klassiekers, special interest documentaires en fantastische kortfilms. Tevens verwelkomt Razor Reel diverse internationale filmgasten en kunt u er terecht voor Q&A’s en informatieve lezingen die de kennis van elke bezoeker verrijken.

De achtste editie belooft een spetterende programmatie waar filmbeleving, een kwalitatieve en laagdrempelige programmatie centraal staan. Razor Reel opent de deuren voor iedereen die wil genieten van een superieure filmbelevenis in de fantastische cinema Liberty.

Locatie: 
Cinema Liberty, Kuipersstraat 23, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0497 53 2314

Evenement zoeken