Raid of valour

Raid of valour

zaterdag 17/08/2019

Op zaterdag 17 augustus 2019 organiseren de vzw dOCRs voor de derde maal hun spectaculaire obstacle run. Het parcours loopt volledig door de dorpskern van Zeebrugge en neemt je mee langs alle paadjes en wegeltjes die het havendorp te bieden heeft. Uiteraard zal je langs het parcours tal van hindernissen tegenkomen die je uitdagen om de finish te bereiken.

Do you have what it takes ?

Verschillende mogelijkheden:

Ouder-kind run: parcours van 3 km met minstens 15 hindernissen die je samen met je kids kan overwinnen. De ideale afsluiter van de zomervakantie. Deelname mogelijk vanaf 5 jaar tot 12 jaar. Enkel mits begeleiding.

Competitie wave: denk jij dat je het aankan ? Zoek je een echte uitdaging tegen de toppers ? Schrijf je dan snel in voor onze competitiewedstrijd. Onze competitiewedstrijd valt onder de Belgische Bond van OCR en is dus een kwalificatiewedstrijd voor EK en WK. Parcours van 11 km met minstens 25 unieke hindernissen en een extra competitiezone. Podium en prijzen zijn voorzien. Powered by NOCCO. Deelname mogelijk vanaf 16 jaar.

Recreatieve wave: toegankelijk voor iedereen. Wens je deel te nemen met je vrienden, familie of collega’s ? Wil je hen uitdagen voor het sportevent van het jaar ? Aarzel dan niet en kies voor onze 2 afstanden. 5 of 10 km met minstens 25 hindernissen liggen tussen de start en je welverdiende medaille.  Deelname mogelijk vanaf 12 jaar. Powered by Dassy Professional workwear.

Inbegrepen in de prijs:

– gratis foto’s

-gratis bewaakte bagage

-gratis warme douches/kleedkamers

-gratis goodie bag

-minstens 2 bevoorradingen per ronde

-verzekering

-medaille

-finishershirt ( inschrijven voor 1 juni 2019 )

-tijdsregistratie ( met live tracking voor competitie )

-een hele dag pure fun !

Vanaf 18u00 veranderd onze evenementenzone trouwens in een spetterende afterparty met dj’s, drank- en eetgelegenheden.

Locatie: 
Dorpskern Zeebrugge, Marktplein 1, ZeebruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0497638048

Evenement zoeken