Postival

Postival

zaterdag 06/02/2016

Muziek, muziek en nog eens muziek! Een verslaving van degezonde soort. De tweede editie van het allround muziekfestival is er opnieuw voor liefhebbers en artiesten in hart en nieren. Klaar om je onder te dompelen in een muziekbad zonder weerga? Noteer alvast Postival 2016 in je agenda! Professionals uit de muziekwereld delen hun exclusieve tips & tricks…

 

Muziek, muziek en nog eens muziek! Een verslaving van degezonde soort. De tweede editie van het allround muziekfestival is er opnieuw voor liefhebbers en artiesten in hart en nieren. Klaar om je onder te dompelen in een muziekbad zonder weerga?

 

Noteer alvast Postival 2016 in je agenda! Professionals uit de muziekwereld delen hun exclusieve tips & tricks. Steek je licht op bij de vele infopunten door het gebouw heen. Consulteer de gitaardokter of verrijk je kennis tijdens ons panelgesprek met verschillende professionals uit de muziekwereld of één van de talloze workshops.

 

Hopelijk nog niet moe, want we sluiten de avond af met een verrassende affiche. Een van de namen wordt alvast de winnaar van het Postival-muziekconcours GOLFBREKERS. Het volledige programma wordt binnenkort hier bekendgemaakt.

6 februari

De Grote Post

Oostende

www.degrotepost.be

Locatie: 
De Grote Post, , OostendeWebsite: 

Evenement zoeken