Plectrum kinderfestival

Plectrum kinderfestival

zaterdag 29/08/2015

Jong geleerd is oud gedaan. Ook voor festivalgangers! Daarom presenteren we terug ons kinderfestival op zaterdag 29 augustus van 14 tot 17 uur, vlak voor het echte Plectrumfestival. Terwijl de kinderen zich rot amuseren, kunnen de ouders al terecht aan de bar!

Wat valt er nu zoal te beleven op deze supertoffe namiddag? Laat je meeslepen in een verhaal vol spanning en avontuur die een verteller jullie zal brengen. Neem zeker ook eens een bezoekje aan ons zotte rariteitenkabinet!

Liever meer met je handen bezig? Leer dan als een echte surviver tijdens een workshop vuur maken zonder lucifers of aansteker! Zeker niet voor watjes! Is vuur niet echt je ding, probeer dan de grootste en mooiste zeepbellen te blazen bij de workshop chemie.

Verder kan je je uitleven op onze springkastelen, je laten schminken in een lief konijntje of een gevaarlijke tijger en een spelletje spelen met je vrienden met onze volksspelen. Of je kan terecht bij een professionele ballonplooier voor de allergekste creaties.

Ondertussen al een klein hongertje gekregen van al dat spelen? Geen probleem, we hebben frisse ijsjes aan onze ijskar en heerlijke verse popcorn!

Om 16 uur sluiten we de namiddag af met een heuse kinderdisco onder professionele begeleiding. Haal je dansbenen maar uit en toon ons je beste dansmoves! Tot dan!

Locatie: 
Tuin huis Dekeyser, Koekelarestraat 2, IchtegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059341146

Evenement zoeken