Parktheaterfestival Park op Stelten

Parktheaterfestival Park op Stelten

dinsdag 15/08/2017

Op 15 augustus gaat Park op Stelten de nostalgische tour op want deze editie keren we terug naar de tijd van de walkmans, Lp’s, beenwarmers, nektapijtjes, flippo’s en andere kunstzinnige toestanden uit de 80’s en 90’s.

Ook de geplande theateracts zijn volledig in thema. Zo bestaan er volgens ons geen hippere en stoerdere gasten dan de mannen van the Grass & Furious. De ‘snellen Eddy’ zou er zelfs jaloers van worden. Tenzij hij hen niet zou opmerken omdat hij één en al oog is voor de fascinerende Abigail Collins die ons op een ludieke manier laat kennis maken met de typische Britse trends uit dat tijdperk. Zo zijn er nog wel meer boeiende voorstellingen zoals de intrigerende show Curiosa in de Chapiteau Charlatan, de tijdelijke habitat van mentalist Stefan Paridaen, finalist uit Belgium’s Got Talent. In elk geval zullen heel wat internationale artiesten jullie opnieuw op sleeptouw nemen in hun theatrale wereld.

Mocht u zich toch wat ongemakkelijk voelen in uw 21ste eeuwse dress-up ga dan even langs bij de dames van Theater Savooi. Ze meten u in de kortste tijd een typische 80’s of 90’s look aan. Of draai nog een laatste keer die oude lp voor de artiesten van Restvorm  hem omtoveren tot een prachtige schaal die wordt gevuld met popcorn. Zo wandel je knabbelend weg naar ons zomerterras waar o.a. de zwoele cocktails of de verleidelijk straffe bieren klaarstaan om alle nostalgische emoties even door te spoelen. Om de kinderen hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Die raken hun energie wel kwijt op de hindernissenbanen of worden bij de stand van KD- on tour extra in de watten gelegd.

En zoals de traditie het wenst… geen Park op Stelten zonder slotfeestje.

Wat krijg je als je een metal-head, een vuurspuuwster en een electro-wizzkid op het podium zet?  Dan word je het proefkonijn van the Xperience. Electro meets Rock bij deze band! Een cross-over van scheurende gitaren en pompende dance beats in een nieuw en ongezien concept met een stevige entertainende multimedia totaalshow met vuurspektakel.

Locatie: 
Stadspark Diksmuide, Stationsstraat, DiksmuideWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 79 30 60

Evenement zoeken

Evenement zoeken