Ontroerend Goed – Fight Night

Ontroerend Goed – Fight Night

zaterdag 31/03/2018

Fight Night is een interactieve voorstelling waarin politiek en theater centraal staan. Vijf kandidaten strijden in deze boksmatch om de sympathie en de stem van het publiek. De wedstrijd wordt niet gestreden met hun vuisten, maar met woorden en blikken.

Het publiek beslist mee wie, na elke ronde, blijft of gaat. Na vijf rondes blijft één winnaar over. De deelnemende performers zijn Michai Geyzen, Aaron Gordon, Abdel Daoudi, Angelo Tijssens, Aurélie Lannoy en Charlotte De Bruyne.

Ontroerend goed daagt het publiek bij elke voorstelling uit om voorbij de grenzen van theater te kijken en te denken. Heel vaak vertrekken ze daarbij vanuit hun heel eigen persoonlijke ervaringen om zo bij grotere thema’s uit te komen. De spanning van het onvoorspelbare vormt vaak het vertrekpunt en het publiek zelf is voor hen de hoofdrolspeler.

‘Ontroerend Goed heeft me met deze Fight Night doen nadenken en twijfelen, doen discussiëren en daar van alles bij voelen. … Haast u en bestel kaartjes, u wil dit meemaken.’ De Morgen

Locatie: 
MaZ, Magdalenastraat 27, Sint-AndriesWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 44 30 60

Evenement zoeken

Evenement zoeken