Nu ben ik het zat! Eigenzinnige voorstelling over alcohol(isme) VOLZET

Nu ben ik het zat! Eigenzinnige voorstelling over alcohol(isme) VOLZET

dinsdag 17/01/2017

Myriam Bruyninckx dompelt je op eigenzinnige en meeslepende wijze onder in de wereld van alcohol(isme). Dit doet ze zowel vanuit haar ervaring als alcoholiste, als vanuit haar werk als psychotherapeute in de verslavingszorg.

De voorstelling is een combinatie van show en lezing en verveelt nooit. Je zal antwoorden krijgen op vragen als: Wat is een alcoholist? Wanneer ben en word je er eentje? Waarom is het zo moeilijk om er iets aan te doen? En hoe pak je het aan als je “het zat zijn zat bent”?

Na afloop van de voorstelling is er nog een nabespreking met psychologe en therapeute Hilde Taillieu van AZ Delta.

Enkele getuigenissen:

“Als ervaringsdeskundige heb ik van begin tot einde ‘ja’ zitten knikken en had ik het gevoel ‘ik ben echt niet alleen’. Hulp is zo dichtbij, maar slechts weinig mensen durven de stap zetten. Dit verhaal heeft me echt geraakt.” – B.v.d.L.

“Mijn vriend is alcoholist en veel punten waren herkenbaar voor mij. Als partner is het immers vaak ook een lange en moeilijke weg. Het was heel natuurlijk en menselijk gebracht, boeiend tot op het einde. Een echte aanrader voor wie echt wil horen tot wat alcohol in staat is en hoe ermee om te gaan.” – C V H

“Prettige voorstelling met een verrassende combinatie van show en lezing. Zeker niet saai, maar leerzaam, zelfs als je niet (te) veel alcohol drinkt. Ze weet waarover ze praat, zonder te veroordelen. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.” – I.V. en E.P.

I.s.m. CM Roeselare-Tielt

Praktisch

Wanneer: dinsdag 17 januari 2017 om 20u
Waar: ARhus, Verzonken kasteel, De Munt 8 in Roeselare
Inkom: 6 euro
Inschrijven: jammer, deze voorstelling is volzet

Locatie: 
ARhus, De Munt 8, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 69 18 00

Evenement zoeken