‘Nog katholiek na Vangheluwe?’ Over misbruik van kinderen en de toekomst van de kerk

‘Nog katholiek na Vangheluwe?’ Over misbruik van kinderen en de toekomst van de kerk

donderdag 15/09/2016

In de aanloop naar de Corneliusfeesten 2016 in Aalbeke organiseert Davidsfonds Aalbeke op donderdag 15 september 2016 een uiteenzetting over het hierboven vermelde thema. Het onderwerp wordt behandeld door niemand minder dan Karlijn Demasure.

Karlijn Demasure was destijds lid van de commissie Adriaenssens en staat nu aan het hoofd van het Centrum voor bescherming van kinderen en kwetsbare personen van de Pontifica Università Gregoria in Rome, dat nauw samenwerkt met de Pauselijke Commissie voor Kinderbescherming.

Karlijn Demasure woont in Rome en komt maar zelden meer in België. In september doet ze dat echter wel en Davidsfonds Aalbeke heeft de kans aangegrepen om haar uit te nodigen om over de thematiek te komen spreken.netelig als relevant maatschappelijk thema, wars van de sensatiezucht waarmee er maar al te vaak over bericht wordt. Daarom nodigt Davidsfonds Aalbeke u en alle geïnteresseerden uit uw omgeving graag uit op deze avond

De toegangsprijs bedraagt €10, maar u kunt bij het bestuur van DF-Aalbeke (http://www.davidsfonds.be/activity/division/direction.phtml?id=437) of bij de handelaars in Aalbeke op voorhand kaarten krijgen voor €8. U kunt ze ook per e-mail bestellen. Na betaling op rekening BE22 73840121 3947 van Davidsfonds Aalbeke met de mededeling ‘DF20160915 – … tickets’ worden de toegangskaarten u opgestuurd. Vergeet niet van in uw bericht het juiste ontvangstadres en aantal kaarten te vermelden.

Locatie: 
OC van Aalbeke, Plaats, AalbekeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32476340701

Evenement zoeken